Tervetuloa!

Yhtenäiskoulun oppilaat bloggaavat koulun arjesta ja juhlasta.

torstai 13. syyskuuta 2012

Näistä on iltapäiväkerho tehty!


MISTÄ ON YNKIN ILTAPÄIVÄKERHO TEHTY??


Iltapäiväkerho on tehty 28 kerholaisesta.
Kuulostaa isolta määrältä ja kyllähän meitä täällä paljon on, mutta sopu tilaa antaa.

Iltapäiväkerho on tehty kädentaidoista!
Neulahuovutustekniikalla tehtiin kivat heijastimet. Olemme tehneet ”muista heijastin” mainoksen hallin seinälle, kannattaa käydä katsomassa. ”Anita valvoi ettei isketä neulaa hurjan kovaa ettei neula mee poikki”  Syksyinen puu, kärpässienet ja siilit koristavat kerhotilamme seinää.Iltapäiväkerho on tehty leikkimisestä!
Oman lelun päivää saamme viettää keskiviikkoisin. Mikä on tosi kivaa.
Leikkiä saamme ihan uuvuksiin asti lelupäivin sekä ihan jokainen kerhopäivä.

Legot, rakennuspalikat: ”siis nää on tosi hienoi rakennuksii, näist mennään sisälle tuolta ja sit tässä on tätä ja toi tekee tommosta.” Saaks nää jättää huomiseen talteen?”


Iltapäiväkerho on tehty kirjastoiltapäivästä!
Reissu koulun kirjastoon käy maanantaisin. Petra luki meille Tohtori Koiraa ja naurettavin kohta sadussa oli kun papuja syövä pappa lentää vessanpöntön kanssa. Saamme tutustua kirjojen ihmeelliseen maailmaan ja mikä parasta, kirjastossa on tuolit rullilla, niillä ois saanut hyvän rallikisan aikaiseksi.


Iltapäiväkerho on tehty lepohetkistä!
Säkkituoleilla lötköpötköily on koulupäivän jälkeen ihana paikka levähtää. Ihanaa on välillä saada vain olla.Iltapäiväkerho on tehty ulkoilusta!
Kirkonrottaa, aa-si-a, diaboloilua, jalkapalloilua, tarrapalloilua, mailapelejä, ja muuten vain leikkien ja liikkuen. ”jos ulkona sataa, se ei haittaa, aina saa mennä katoksen alle”

  

Iltapäiväkerho on liikkisvuorosta!
Jumppasalissa me saadaan juosta, leikkiä ja pelailla. Parasta on kaikki polttaa kaikkia ja kyllä rentoutuminen on kanssa todella kivaa. Etenkin kun odottaa koska Petra koskettaa varvasta.


Iltapäiväkerho on tehty näytelmistä!
Me isommat vanhat konkarit esitimme näytelmän Cowboyt ja Sixpack-miehen metsästys. Yhdessä mietittiin juoni ja treenattiin salassa. Sit me näytettiin näytelmä koko iltapäiväkerhon väelle.


Iltapäiväkerho on tehty kahdesta isosta kerholaisesta.
Anita ja Petra saa välillä lötköpötköillä säkkituoleilla. ”kyllä niittenkin jalat väsyy ja nekin tahtoo leikkii”


Näistä on iltapäiväkerho tehty!!  Mistä on sinun päivä tehty?

Leikkisin terveisin,
              iltapäiväkerholaiset

1 kommentti: