Tervetuloa!

Yhtenäiskoulun oppilaat bloggaavat koulun arjesta ja juhlasta.

torstai 30. elokuuta 2012

Ykkösten ryhmäytymispäivä Meriharjussa

Tapasimme 12:30 opehuoneen edessä perjantaina 24.8.
Lähdimme bussilla yhdessä kohti Sörnäistä, josta jatkoimme metrolla kohti Vuosaarta. Vuosaaren asemalla kuulimme, että meitä odotti vielä muutaman kilometrin kävelymatka. Monille meistä tuo tuntui olevan aikamoinen haaste, mutta kitinästä huolimatta selviydyimme siitä kunnialla.
Perillä meitä odottivat kauniit maisemat ja raikas meri-ilma. Vastassa meitä olivat myös tutorit. Jouduimme (lue: pääsimme) leikkimään luokanvalvojiemme, tutoriemme sekä tietysti ihanan luokkamme kanssa. Luvassa oli mm.tietovisaa, temppurataa, maalausta ja kasvien tunnistustehtäviä.
 Ja sitten me päästiin vihdoin syömään! Tuon suuren, maittavan ja kauan odotetun lounaan meille olivat loihtineet luokanvalvojamme Henna ja Outi.
Ruoan jälkeen me leikittiin, TAAS…
Kilpailimme ryhmissä mm. köydenvedossa, säkkihyppelyssä, viestijuoksussa ja tuo-tutorille -kisassa. Päivän kohokohtiin lukeutui ainakin luokkamme kuopuksen, Sampan tempaukset. Muotiluomuksia syntyi  jätesäkeistä, joita Mari pääsi muille esittelemään. Tämä sama jätesäkki myös tuotti onnea heidän joukkuelleen köydenvedossa. Myöhemmin illalla pääsimme myös nauttimaan muotinäytöksestä, jota tähditti kukas muukaan kuin meidän Samppamme, joka rakastui opettajamme säärystimiin ja esitteli niitä tohkeissaan muille. Säärystimet olivat kuin Sampalle luotu ja hän varmasti liittää ne tyyliinsä.
Kun kello viimein tuli viisi, suurin osa meistä juoksi riemuissaan ja vapaana bussipysäkille. Yli puolet luokastamme tunki pikkubussiin, mummojen riesaksi ja iloksi.
Osa kuitenkin jäi Meriharjuun pidemmäksi aikaa, vapaaehtoisesti. Alkuillasta sytytimme nuotion ja tutustuimme jutellen toisiimme. Myöhemmin grillattiin makkaraa ja muutama meistä tytöistä uskaltautui jopa uimaan syksyisen kylmään veteen. Ilta sujui mukavasti ja huipentui lopulta lettujen paistoon.
Yhdeksän jälkeen porukka alkoi jakautua kukin omille teilleen…

Me itse haluamme kiittää kaikkia luokkamme jäseniä kivasta päivästä.
Kiitoksen ovat myös ansainneet ihanat luokanvalvojamme Outi ja Henna, jotka jaksoivat huolehtia meistä koko päivän.
Suurin kiitos päivästä kuuluu kuitenkin rakkaille tutoreillemme, joita ilman koko retkestä ei olisi tullut mitään.
Sydämellä: Mari & Hazal u12B


Kasvien tunnistusta
Kankaalle maalausta

Konsta suorittaa temppurataa

Ryhmä 5.

RUOKAAA :D !!!!

Pussihyppelyä, Jeremi.


Köydenvetoa.

Luokkamme ihana kuopus <3 <3 <3


Meriharjun kauniit maisemat.

2 kommenttia:

  1. Tapasimme opehuoneen edessä kello 12:25, emme 12:30.

    VastaaPoista